Sorry, the requested view was not found.

The technical reason is: No template was found. View could not be resolved for action "webPushNotification" in class "Seam\SeamTemplate\Controller\TemplateController".

Индустриални приложения

Изрязани форми от EPS

Освен стандартни топлоизолационни плочи, от Austrotherm EPS могат да бъдат изрязани още радиални плочи, холкери, сводови, кръгови и други елементи, намиращи приложение при строителството на сгради. По желание на клиента са възможни детайли с най-различни размери и форми.

Изрязаните форми от Austrotherm EPS намират широко приложение не само в строителството, но и за опаковки, при изграждане на панаирни щандове, в изложбени зали, а също така и при изработката на художествени произведения, сценични декори, реклами и т.н. Могат да бъдат изрязвани още числа, букви, колони и др.

Детайлите могат да бъдат във всякакви форми и с размери до максимум 5500 х 1250 х 1000 mm. След предварително договаряне е възможно и изработването на триизмерни форми.

Цени и срокове за доставка се договарят индивидуално в зависимост от спецификата на елементите и необходимите количества.