Свържете се с нас

Аустротерм България ЕООД
кв. Казичане, Индустриална зона
София 1532
Тел.: +359 2 974 64 70
Факс: +359 2 974 64 61
E-mail: office@austrotherm.bg

Вие сте ...

Търговец
Проектант/Архитект
Изпълнител
Строителна фирма
Частно лице

Име:*
Фамилия:*

Фирма:*
Позиция:
Бранш:
Адрес:
Град:
Телефон:

E-mail:*
An:* Austrotherm
Относно:
Съобщение:

Бих желал да получавам допълнителна информация от Аустротерм и съм съгласен данните ми да бъдат съхранени
   

* Задължителни полета


Политика за защита на личните данни на Аустротерм България ЕООД

Ние, Аустротерм България ЕООД, Казичене, Индустриална зона, 1532 София, България, отдаваме голямо значение на защитата на Вашите лични данни. Затова Ви информираме, в съответствие със съответните разпоредби за защита на личните данни - по-специално Общия регламент за защита на данните (GDPR) и Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД), за събирането, обработката и използването на Вашите данни при установяване на контакт с нас.

При използването на онлайн формата за установяване на контакт с нас, Вие ни предоставяте следните данни, които ние събираме и обработваме изключително и само с цел установяване на контакт:

► име и фамилия
► фирма
► адрес за кореспонденция
► телефонен номер
► E-Mail-адрес
► тема/текст на съобщението

Освен това, когато посещавате нашите страници, ние получаваме автоматично техническа информация. Тук става въпрос за информация за използвания браузър, операционна система, дата и час на посещението. Тези данни служат за оптимизация на нашия уеб сайт.

Цел на обработката на данни / Споделяне на данни

Ние използваме Вашите доброволно предоставени във формуляра за контакт данни изключително и само с цел обработка на Вашето запитване. Използването на данните е необходимо за осъществяване на контакт и следователно е законосъобразно по смисъла на разпоредбите за защита на личните данни (чл. 6, ал. 1, буква а и е от Общ регламент относно защитата на данните). Ние използваме Вашите данни само докато е необходимо за постигането на тази цел. Вашите лични данни няма да бъдат публично оповестявани от нас. Данните не се предоставят на трети страни, освен ако публикуването на данните не е необходимо за уреждане, упражняване или защита на правни искове пред съд или други институции. И в този случай данните се изтриват веднага след приключване на процедурата.


Продукти


Austrotherm EPS, XPS, Dämmstoffe Austrotherm EPS
Austrotherm EPS, XPS, Dämmstoffe Austrotherm XPS

Контакт


Austrotherm EPS, XPS, Dämmstoffe Свържете се с нас
Austrotherm EPS, XPS, Dämmstoffe Лица за контакт

Новини

Австрийският специалист в областта на топлоизолациите пусна в експлоатация... 
Групата Аустротерм с рекордни продажби за 2017
Австрийският специалист в областта на... 
Аустротерм експандира в Румъния
Австрийският производител на топлоизолации... 
Аустротерм пуска в експлоатация нова производствена линия в Германия
Аустротерм Германия е инвестирала седем... 
Austrotherm e най-добрият доставчик на топлоизолации в Австрия
Austrotherm е избран от читателите на австрийското...