За Аустротерм

Топлоизолационни материали от Аустротерм: Перфектна защита от студа

Аустротерм е австрийският специалист за висококачествени топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран полистирол, познат в цяла Централна и Източна Европа. Фирмата е създадена през 1953 г. от Освалд Новотни, който е първият производител на стиропор в Австрия. Постепенно фирмата разширява своята дейност, основавайки дъщерни дружества в много страни от Централна и Източна Европа. Понастоящем групата на Аустротерм включва фирми в 11 страни с 17 производствени бази и заедно с фирми като Баумит и Мурексин принадлежи към Шмид-Индустри-Холдинг, един от най-големите строителни концерни в Европа.

Със своите два завода, в София и в Айтос, Аустротерм България ЕООД е важна част от тази група. Фирмата развива дейност на българския пазар от 2004 г., а през май 2005 г. официално заработва и първият завод за EPS в София. Признанието за високото качество на плочите от експандиран полистирол не закъснява и още същата година Аустротерм България ЕООД получава Златен медал на 61-вия Международен технически панаир в Пловдив. През годините на усилено строителство, фирмата успява да се наложи като лидер на пазара, успешно задоволявайки нуждите на своите клиенти.

В рамките на само няколко години заводът в София достига границите на своя капацитет. Строителният бум по българското черноморие налага необходимостта от втори завод, който да може да задоволи постоянно нарастващото търсене и да позволи по-гъвкава реакция на желанията на клиентите. Така през юли 2008 г. се стига до откриването на втори завод за EPS в Айтос.

Като признат производител на топлоизолационни плочи от EPS и XPS, фасадни профили и плочи за вътрешно изграждане, ние държим преди всичко на високото качество и водим последователна иновационна политика. Нашата мисия е намирането на правилните решения за топлоизолация за нашите клиенти – от търговеца през строителя до крайния клиент. Благодарение на доброто качество и отлично обслужване, те остават доволни от нас. Факт, който не на последно място се дължи на отличната работа на нашите сътрудници.

Енергоспестяваща топлоизолация от мазето до тавана

Аустротерм предлага оптимални решения за изолация във всяка област: за фундамента и мазето, за периметъра и областта на цокъла, за стените, плоските и скатни покриви, за вътрешността на сградата, както и за изолация от ударен шум.

Austrotherm EPS, XPS, DämmstoffeПрочетете повече

Продукти: EPS-Стиропор, XPS, Фасадни профили, Uniplatte

EPS (експандиран полистирол, стиропор) е изолационен материал, който през годините се е наложил успешно за изолация на покриви, стени, плочи и основи на жилищни сгради и други обекти.

Розовият XPS (екструдиран полистирол) е особено важен за области, които поставят пред изолационните материали високи изисквания за устойчивост на натиск и влага.

Фасадните профили на Аустротерм разкрасяват всяка къща и й придават неповторим облик. Austrotherm Uniplatte е строителна плоскост за мокри помещения и вътрешно изграждане.

Austrotherm EPS, XPS, DämmstoffeПродукти

Аустротерм. Перфектната защита от студа!

Продукти


Austrotherm EPS, XPS, Dämmstoffe Austrotherm EPS
Austrotherm EPS, XPS, Dämmstoffe Austrotherm XPS
Austrotherm EPS, XPS, Dämmstoffe Austrotherm Фасадни профили
Austrotherm EPS, XPS, Dämmstoffe Austrotherm Uniplatte

Контакт


Austrotherm EPS, XPS, Dämmstoffe Лица за контакт
Austrotherm EPS, XPS, Dämmstoffe Дистрибуторска мрежа

Новини

Австрийският специалист в областта на топлоизолациите пусна в експлоатация... 
Групата Аустротерм с рекордни продажби за 2017
Австрийският специалист в областта на... 
Аустротерм експандира в Румъния
Австрийският производител на топлоизолации... 
Аустротерм пуска в експлоатация нова производствена линия в Германия
Аустротерм Германия е инвестирала седем... 
Austrotherm e най-добрият доставчик на топлоизолации в Австрия
Austrotherm е избран от читателите на австрийското...