Austrotherm: 10 години в Босна и Херцеговина

На 20.04.2017 година, в компанията на 250 гости, Аустротерм отбеляза десетия си юбилей в Босна и Херцеговина. На тържеството в Сараево присъстваха бизнес партньори от Босна, Хърватия и Словения, както и посланикът на Република Австрия, Мартин Памер (Martin Pammer) и австрийският търговски представител, Филип Купфер (Philippe Kupfer).

Празненството се състоя в новия хотел Хилс в Сараево, който е изолиран с продуктите на Аустротерм. За доброто настриение на гостите се погрижиха известни изпълнители от региона - музикантът Ален Исламович (Alen Islamović) от Бихач, където се намира седалището на Аустротерм, и кабаретният изпълнител Бранко Джурич (Branko Đurić).

От името на собственика на Аустротерм, Робърт Шмид (Robert Schmid) и от името на управителя на групата Аустротерм, Гералд Принцхорн (Gerald Prinzhorn), благодарности поднесе маркетинг мениджърът на Аустротерм, Щефан Холаус (Stefan Hollaus). Той благодари на екипа на Аустротерм Босна и на многобройните присъстващи клиенти за отличната работа през последните 10 години и за популяризирането на качествената топлоизолация в Босна и Херцеговина.