Концернът SIH

Групата на Аустротерм е основна част от Шмид-Индустри-Холдинг. Това е един от най-големите концерни за строителни материали в Европа.

Холдингът е основан от Фридрих Шмид и неговото дело се продължава от синовете му - Робърт и Петър Шмид. Компаниите от холдинга се ползват с висок авторитет както в строителния бранш, така и сред потребителите, благодарение на богатия асортимент от висококачествени продукти. С марки като Austrotherm, Baumit, Murexin и други, и със своите 6 600 служители, през 2021 г. концернът реализира оборот от 2,2 млрд. евро.

Baumit - Wopfinger Baustoffindustrie GmbH

Wopfing 156
A - 2754 Waldegg
www.baumit.com 

Компанията с една от най-големите програми за строителни материали, предназначени за старо и ново строителство. Многообразен асортимент: зидарски разтвори, различни видове мазилки, замазки и нивелиращи смеси, шпакловъчни материали, лепила, крайни покрития, интегрирани топлоизолационни системи и много други.

Murexin GmbH

Franz v. Furtenbachstr. 1
A - 2700 Wr. Neustadt
www.murexin.com  

Производител на хидроизолационни решения, решения за полагане на керамични покрития, продукти за лепене на паркет и други подови настилки, замазки и мазилки, бой, лепила и др. строителни продукти.

Furtenbach GmbH

Neunkirchnerstr. 88
A - 2700 Wr. Neustadt
www.furtenbach.com  

Единственият производител в Австрия на продукти в областта на леярството и специализираната химия, епоксидни, полиуретанови и силиконови системи. 85% от цялата продукция се изнася в Европа и зад океана.

WTB – Wopfinger Transportbeton GmbH

Brückenstr. 3
A - 2522 Oberwaltersdorf
www.wtb.at  

Готов бетон и специализирани продукти; чакъл; рециклиране

Wolf Plastics Verpackungen GmbH

8773 Kammern
Mühlgraben 8
www.wolfplastics.eu  

Пластмасови опаковки за хранителната индустрия

ORTNER GmbH

Hürmer Straße 36
A-3382 Loosdorf / Melk
www.ortner-cc.at  

Продуктовият асортимент на ORTNER GmbH включва: хоросан, лепила, мазилки, фугиращи смеси, бои за нагряващи се повърхности, цветни шпакловъчни продукти, готови и модулни елементи за изграждане на пещи, изолационни продукти, тръби, инструменти, дизайнерски елементи и много други.

Eduard Kettner GmbH

Viktor Kaplan-Allee 5
7023 Pöttelsdorf
+43 2626/200 26
www.kettner.com  

Водещ доставчик в Австрия и Германия на ловна и туристическа екипировка. Фирмата разполага с 8 филиала в Австрия, 5 филиала в Германия и независими дистрибутори. Продажби се осъществяват и онлайн.

Wahrheit s/w Werbeagentur GmbH

Kantgasse 3/8
1010 Wien
+43 1 533 02 02-0
www.wahrheit.com

Надеждна и автентична реклама.
Идеи, концепции, консултации, изпълнение.
Корпоративна идентичност, корпоративен дизайн, класическа и онлайн реклама, търговски изложения, B2B, B2C.
Гъвкава, автентична, истинска.
От 1973 година.