Austrotherm е най-добрият доставчик на топлоизолации в Австрия

Austrotherm е избран от читателите на австрийското строителното списание „Solid“ за най-добър доставчик на изолационни материали.

Всяка година специализираното издание "Solid " провежда проучване сред експерти от строителния бранш в Австрия за тяхната удовлетвореност от доставчиците на строителни материали, с които работят. Оценяването протича в няколко направления – надеждност, качество на продукцията, съотношение цена-качество, услуги и т.н. Тази година строителни фирми, търговци и изпълнители са дали своята най-добра оценка за Austrotherm.

"За един семеен бизнес като нашия това е особено високо признание и ние сме изключително щастливи от наградата за най-добър доставчик на изолационни материали в Австрия", каза изпълнителният директор на Austrotherm Гералд Принцхорн (Gerald Prinzhorn). "Изказваме специални благодарности на нашите служители, на чиято отдаденост дължим добрите оценки по отношение на обслужването, предоставяните услуги и крайните срокове. Това е стимул за нас да продължим да бъдем надежден партньор за нашите клиенти."

За колегите от Австрия, това е второто поредно признание през последните няколко месеца. През юни тази година Асоциацията на търговците на строителни материали в Австрия (VBÖ) също отличи Austrotherm като най-добър доставчик на изолационни материали.