Фасади

Оформление на фасадата с Austrotherm Фасадни профили

Фасадното оформление придава на сградата собствен характер. За красивия външен вид на фасадите Austrotherm разполага с многобройни варианти на профили, които придават неповторима нотка на индивидуалност на всяка сграда. Така лесно се реализират нови идеи или се възстановява автентичният дух на старата сграда.

Обработка

Фасадните профили Austrotherm са здрави, гъвкави и лесни за обработка. Те са изработени от експандиран полистирен (EPS) с високи якостни характеристики и са покрити с еластична защитна обмазка. Благодарение на тази изключително устойчива на всякакви атмосферни влияния шпакловка, фасадните профили от EPS не се нуждаят от специална обработка. След залепването им върху фасадата е необходимо единствено да бъдат боядисани с желания цвят фасадна боя. 

Икономично саниране 

При ремонт на старо строителство фасадните профили на Austrotherm позволяват икономично възстановяване на автентичната форма на сградите. Именно класическите фасади са най-засегнати от атмосферните влияния. Дори пясъчните и каменни профили не са вечни, а изработката им в оригинал е изключително скъпа. Фасадните профили на Austrotherm са извънредно устойчиви и преди всичко лесно се обработват.

Индивидуално оформление

Няма граници за Вашето въображение! Austrotherm предлага неограничени възможности за индивидуално оформление на всяка фасада. А ако търсите нещо по-различно, нашите специалисти могат да изработят профили по Ваш чертеж. Резултатът ще бъде неповторима фасада, със свой собстен стил и очарование.